Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://bornovayildirimbeyazitilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Rafetpaşa Mah. Burak Reis Cad.No113 Çamdibi Bornova İZMİR
VİZYON : Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak:gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, bilgili, becerili, özgüvenli, işbirliğine yatkın bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarımızdan Anka Kuşu projemiz ile İl ikinciliği ve ilçe üçüncülüğümüz bulunmaktadır. Ayrıca atık pil ve atık yağ toplama kampanyalarında il birinciliğimiz vardır.

Saatler : SABAH GİRİŞ 08.00 ÇIKIŞ 12.50 ÖĞLE GİRİŞ 13.10 ÇIKIŞ 18.00
Isınma : KALORİFER (DOĞALGAZLI)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Metro , otobüs ve dolmuş ulaşımı mevcuttur.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 8 kilometre , ilçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1962 yılında tek katlı prefabrik bina olarak Devrim İlkokulu adı altında 5 sınıflı, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı odası, salon ve okul dışında yapılmış tuvaletlerle hizmete girmiştir. Çevrenin göç alan bir yapıda olması sebebiyle bina yetersiz kaldığından 1972 yılında MEB tarafından 2 katlı 7 derslikli bina yapılmıştır (Şimdiki C BLOK) 1989 yılı başına kadar kullanılan prefabrik bina kullanılamayacak duruma gelince yıkılarak yeri boş kalmak suretiyle bitişiğinde